Pre firmy

Interaktívny workshop Škola emócií: (prednáška + diskusia + interakcie)

Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť lepšiu produktivitu práce, zlepšiť vzájomné vzťahy na pracovisku a ako predchádzať problémom vo vašej firme.

O tréningu

Tento 90 -120 min.  workshop je určený majiteľov firiem ako i ich zamestnancov. Len spokojný zamestnanec, manažér, bez osobných problémov môže plnohodnotne a efektívne vykonávať svoju prácu. Dlhodobé i krátkodobé problémy môžu spôsobovať  zníženú pracovnú efektivitu. Svoju nespokojnosť zamestnanci často prenášajú medzi celý kolektív a tiež svojich zákazníkov. Psychické problémy pôsobia na celý náš organizmus a ovplyvňujú i naše zdravie. Duševne zdravý jedinec býva menej chorý a tým sa znižuje i jeho počet absencií v práci. Preto sme v spolupráci so zahraničnými kolegami, psychoterapeutmi priniesli vzdelávanie o duševnom zdraví v tréningu Škola emócií.

Emócie máme z nejakého dôvodu. Základné emócie sú „programy“, ktoré nás mobilizujú, aby sme vedeli prežiť a prosperovať. Blokovanie emócií vedie k úzkosti, depresii a ďalším psychickým a fyzickým príznakom.

Už od narodenia, keď prežívame zaplavujúce emócie bez dostatočnej podpory dospelých (sme príliš sami), sa náš nervový systém nedokáže upokojiť, nieto ešte spracovať tieto emócie. Takto sa rodia obranné mechanizmy. A to je genéza traumy. K uzdraveniu a zvýšeniu vitality dochádza vtedy, keď sa naučíme bezpečne spracovávať (staré aj aktuálne) emócie prostredníctvom tela a mysle. Vzdelávanie o emóciách, nástroje a snaha o budovanie vnútorných a vonkajších spojení sú kľúčom k tomu, aby sme zostali „dostatočne pokojní“ na to, aby sme si dovolili emócie zažiť.

Pre koho je workshop určený?

Trojuholník zmeny®, metódu návratu k pokoju a vyrovnanosti, vytvorila Hilary Jacobs Hendel. Každý sa môže naučiť využívať túto metódu v osobnom živote i na pracovisku.

Na našom workshope, pripravenom pre vás, sa oboznámite s touto metódou najprv teoreticky. Na vaše otázky dostanete odpovede v diskusii a v praktickej časti, kde prebieha integrácia v skupinovom procese.

Tešíme sa na spoluprácu s vami.

Čas a miesto?

Workshop pre vašu firmu pripravíme u nás v Centre alebo prídeme priamo k vám do vašej firmy. Čas a miesto je predmetom vzájomnej dohody. Kontaktujte nás na e-mailom na: centrum@emocnezdravie.sk alebo telefonicky na +421 905 263 765.

Školiteľka

Mgr. Alena Hrčková andragogička a psychoterapeutka.